Varmt välkomna till Lomma Beauty!

Jag är auktoriserad hudterapeut som i den andra halvleken av livet beslutat att öppna min alldeles egna klinik!

 

Om oss

Lomma Beauty startades 2022 av mig, Daniela Tuwezén.

Jag är utbildad hudterapeut och har flera års erfarenhet inom yrket. Jag har både arbetat på kliniker och salonger i Malmö men även säljare inom avancerad hudvård i flera år.

Endermologie ger anti-aging genom cellulär stimulering. 100% naturligt!

LPG är världsledande inom mekanisk cellulär stimulering; Endermologie.

Endermologie är en 100% naturlig anti-aging teknik för att bearbeta huden ner på djupet och eliminera tecken på åldrande. Vid Endermologie-behandlingen mikro-knådas hudens yta för att stimulera nya djupgående celler att reaktivera sin naturliga produktion av elastin och kollagen.

Endermologie erbjuder omedelbart resultat, inklusive en frisk lyster och en naturlig lyfteffekt. Varje behandling resulterar i att rynkor fylls upp, konturen definieras och huden får en helt annan lyster.

Slimmar och lyft fram konturer

Behandling med LPG Endermologie i ansikte kan även reducera fettdepåer såsom dubbelhakor samtidigt som en huduppstramning sker, vilket lyfter fram konturerna i ansiktet.

I behandlingen har du möjlighet att lägga till en lättare kemisk peeling, samt en lugnande sheetmask för att lugna och återfukta huden på djupet.

LPG Endermologie Alliance

Tack vare det patenterade Alliance behandlingshuvudet gör LPG det möjligt att punktbehandla och reducera envisa fettansamlingar som är opåverkbara av kost och träning (armar, mage, rygg, midja, lår etc).

Reducering av celluliter

Celluliter drabbar 90% av alla kvinnor och består av lagrat fett och vätska i vävnaden i kombination med dålig cirkulation. Med LPG Endermologie bearbetas vävnaden på djupet, cirkulationen förbättras, fett förbränns och vätska dräneras. På så vis löser behandlingen grundproblemen varför celluliterna uppstår.