Frågor och svar

Vad är Lpg Behandling:

LPG Lipomassage eller Endermologie som behandlingen också kallas, är en teknik som används för att utföra s.k. mekanisk bindvävsmassage med hjälp av vaccumsug och motoriserade rullar. Tekniken uppfanns av en fransman vid namn Luois Paul Guitay, därav namnet LPG.

Vad är LPG ansikte?

LPG liftmassage är en icke-kirurgisk mekanisk massageteknik som genom djupgående stimulerande massage lyfter och slätar ut din hy och tar fram ansiktets konturer. Cirkulationen förbättras och behandlingen rekommenderas även för acneärr och behandling av fina rynkor.

Vad händer i kroppen efter LPG?

Blodcirkulationen ökar i kroppen efter en behandling med LPG. Tekniken är en mekanisk djup bindvävsmassage som även sätter igång lymfcirkulationen. Detta medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen och svullnader i kroppen minskar.

Hur länge håller en LPG behandling?

En grundbehandling för celluliter är väldigt individuell, men ca 10 ggr och utförs 1- 2 ggr/vecka. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1- ev. 2 gång/månad. Om man går en hel kur och inte följer upp resultaten med 1 behanding/månad, så håller resultaten i ca 6 månader.

Hur många LPG behandlingar behövs?

Antal behandlingstillfällen i en kur varierar från person till person, beroende på förutsättningar och ambition på resultat. Du har för din bekvämlighet på dig en kroppsstrumpa, Endermowear (en personlig kroppsstrumpa i en utformning och textur patenterad av LPG för en behaglig och effektiv behandling).

Är LPG farligt?

Man kan i sällsynta fall känna sig illamående/hängig, då det även vid en LPG lipomassage beh. frigörs gifter (tex. tungmetaller) som funnits lagarde i fettceller.

Hur bra är LPG?

Idag rekommenderar de flesta seriösa plastikkirurger sina patienter att komplettera med LPG-behandlingar. Du får då bättre cirkulation och mindre vätskeansamlingar, som leder till snabbare läkning. Riskerna för ödem och ojämna resultat minskar också drastiskt.

När kan man börja med LPG efter fettsugning?

Ca 2 veckor brukar det vara lagom att börja med behandling.

Vilken behandling är bäst mot celluliter?

Endermologie är namnet på den behandling med LPG -Keymodel som, utan smärta eller kirurgiska ingrepp, kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, “ridbyxlår” eller stjärtpartiet. Även slapp hud kan stramas upp. Endermologie ® kan också vara ett bra alternativ till fettsugning.

Resultat med LPG

LPG ger en välformad kropp med en mjukare, slätare och fastare hud. För bästa resultat rekommenderar vi en kur med behandlingar.  Efter kuren kan du löpande komma på behandling för att underhålla ditt fina resultat.

Hur går en LPG-behandling till?

Varje behandling med LPG innebär en ca 35 minuters intensiv massage med en speciell apparat som arbetar med motoriserade rullar och vakuum. För att underlätta behandlingen bär kunden en kroppsstrumpa som gör att apparaten lättare glider över kroppen och området som ska behandlas. De motoriserade rullarna arbetar ihop med ett undertryck i en lufttät kammare och skapar en våg som viker upp/slätar ut huden. LPG ger en djup bindvävsmassage där valet av behandlingsprogram anpassas efter ditt unika behov. Under LPG-behandlingen öppnas blod- och lymfkärl upp i huden och cirkulationen kommer igång. Med en LPG-behandling dräneras slaggprodukter och toxiner ut och försvinner från kroppen samtidigt som fettcellerna släpper ifrån sig lagrad energi vilket gör att fettcellerna blir mindre och fettdepåerna krymper. Produktionen av kollagen och elastin ökar vilket ger en mer smidig och fast hud.

Vi tar alltid en före bild så man tydligt kan se resultat efter avslutad kur eller behandling.

LPG ENDERMOLOGIE

  • Reducerar celluliter
  • Reducerar svullnad
  • Ökar lymfdränering
  • Påskyndar träningsresultat
  • Är ett komplement till kosmetiska operationer / plastikkirurgi
  • Minskar muskel- och ledvärk
  • Formar kroppens konturlinjer
  • Ökar hudens elasticitet och spänst