NUTRI COSMETICS

Discover lommabeauty®nutricosmetics.
The only food supplement line directly inspired by
lommabeauty®

Slimming Organic Tea

Slimming te som har massa naturliga ingredienser, grönt te, citron älggräs m.fl. som ökar ämnesomsättningen och hjälper kroppen att använda fett som bränsle.

Slimming Concentrate

Ett koncentrat som är fettförbrännande gör dig piggare och mer alert. Naturliga ingredienser såsom guarana, alger mskris mm. Hjälper till att hungern under kontroll, hålla fokus och minskar risken att blodsockret åker upp och ner.

Anti-aging Radiance Concentrate 14 day

Ett koncentrat som ger lyster och ökar fibroblasterna produktion. Stärker huden och förhindrar oxidation.

Stop Orange Peel Day & Night

Pulver som blandas i vatten eller i smoothies. Morgon/kväll huvuding är melonjuice som är en antioxidant som reducerar celluliterna.

SOS Fat & Sugar Control

Naturliga ingredienser, bland annat fikonkaktus som hjälper till att kapsla in fettet så att kroppen inte tar upp det. Intas vid behov tex. efter en måltid med mycket ohälsosamt fett.

Vitality booster

2 tabletter om dagen innan 15.00. Kapslarna är ett koncentrat av de stimulanser naturen givit oss. Inuti det 100% växtbaserade skalet gjort på barrträd finns det en blandning av: bl.a ginseng, hibiscus, kanel och vitamin B12 för att nämna några.

more

(Rekommenderas inte för barn, ungdomar, gravida eller ammande kvinnor (0,80 mg/dag). Förvaras utom räckhåll för små barn. Rekommenderas inte utan läkares råd för alla som lider av ett kroniskt tillstånd, får blodförtunnande, diabetesbehandling eller med en historia av njursten.)

Omega 3,6 & 9

2 kapslar/dag i samband med måltid.
En blandning av växtbaserad omega 3,6 och 9 från Sacha Inchi-olja. Med en perfekt balans av omega, innehåller den en koncentration på 93 % av omättade fettsyror för att förbättra hudens mjukhet och smidighet.

Collagen, elastin & Cacao

En per dag i vatten, mjölk eller på gröten. Innehåller kollagen och elastin från fiskpeptider, kakao med låg fetthalt och vetedextrin. Den innehåller inget socker, inget sötningsmedel, inga surgörande ämnen och inget fett.

Hyaluronic Acid

En kapsel med ett kraftfullt återfuktande koncentrat av hyaluronsyra, som har en extraordinär förmåga att binda och bibehålla fukt. De 200 mg hyaluronsyra som finns i en enkel kapsel av den nya LPG® nutricosmetic kan binda mer än en liter vatten.