CELLU M6® ALLIANCE

LPG Alliance är den senaste och effektivaste modellen av LPGs stora maskiner för kropp- och ansiktsbehandling, med program för behandling inom skönhet, medicin/fysioterapi och sport. Med Alliance kan jag skräddarsy och spara individuella program för varje enskild kund.

Alliance ger synliga resultat efter endast tre behandlingar. Du kan punktbehandla lokala depåer opåverkbara av kost och träning. Behandlingarna är både effektiva och behagliga samtidigt som den naturliga bearbetningen respekterar vävnaden till 100 %.

På vilket sätt är Alliance bättre?

Nya LPG Alliance har framförallt tre fördelar:

  • Den är effektivare och ger snabbare resultat för kunden
  • Den är ännu skönare och känslan blir ännu mer som manuell massage
  • Rörelserna blir enklare och mindre tröttande för terapeuten

Vad innebär det att gå ett program med LPG-behandlingar?

Individuellt behandlingsprogram

I ett första skede får du konsultation av din LPG-terapeut

– Samtala om dina behov och mål för behandlingen
– Dokumentera kroppen för att senare kunna följa resultaten
– Utforma ett individuellt behandlingsprogram av LPG-behandlingar i kombination med LPGs effektiva hudvårdsprodukter och nutricosmetics.

Kur: LPG-behandlingar

Antal behandlingstillfällen i en kur varierar från person till person, beroende på förutsättningar och ambition på resultat. Du har för din bekvämlighet på dig en kroppsstrumpa; Endermowear (en personlig kroppsstrumpa i en utformning och textur patenterad av LPG för en behaglig och effektiv behandling).

I samband med behandlingarna erbjuder terapeuten LPGs anpassade och vetenskapligt utprovade hudvårdsprodukter att applicera på kliniken samt att köpa med för behandling hemma. LPGs hudvårdsprodukter och nutricosmetics bör användas för att optimera resultatet!

Uppföljning av resultat

Under ditt skräddarsydda program följs dina resultat upp och dokumenteras. Efter avslutad behandling bör underhållsbehandlingar (cirka en gång per månad) tas för att behålla dina uppnådda resultat! Missa inte det!