LPG Behandling i Malmö

Tack vare det patenterade Alliance behandlingshuvudet gör LPG det möjligt att punktbehandla och reducera envisa fettansamlingar som är opåverkbara av kost och träning (armar, mage, rygg, midja, lår etc). 

Minska celluliter med LPG behandling

Celluliter drabbar 90% av alla kvinnor och består av lagrat fett och vätska i vävnaden i kombination med dålig cirkulation. Med LPG Endermologie bearbetas vävnaden på djupet, cirkulationen förbättras, fett förbränns och vätska dräneras. På så vis löser behandlingen grundproblemen varför celluliterna uppstår.

LPG behandling - Pris från 990 kr

LPG Alliance är den senaste och effektivaste modellen av LPGs maskiner för kropp- och ansiktsbehandling. En LPG-behadling kan användas för flera olika syften inom skönhet, sport och hälsa. Det är en metod som främjar kroppens egna naturliga processer och kan påverka bl.a. fettreducering, reducering av celluliter, ökar den lymfatiska cirkulationen, utrensning av slaggprodukter, huduppstramning, formning av kroppen, postoperativa behandlingar, återhämtning efter träning. Vi kan även hjälpa dig som har lipödem, fett- och vätskeansamlingar.

Boka behandling här

Uppstramning av huden

LPG Endermologie behandlar hud som har förlorat sin elasticitet på grund av faktorer som viktändringar, ålderdom och graviditet, vilket vanligtvis påverkar områden som insida lår, mage och armar. Behandlingen stramar upp huden och fokuserar på de specifika områden som kunden önskar behandla.

Svullna ben

Tunga, smärtsamma ben och svullna fötter och vrister kan vara ett resultat av otillräcklig cirkulation av blod och lymfa, vilket hindrar dränering av toxiner och slagg. LPG Endermologie är en mycket effektiv behandling som ökar cirkulationen och dränerar bort dessa toxiner och slagg, vilket minskar svullnaden.

LPG Endermologie-behandlingen är vanligtvis behaglig och påminner om manuell massage i bearbetningen. Den erbjuder en exklusiv upplevelse som ger både extrem effekt och avkoppling för att främja välbefinnande.

Välmående

Symtom som tunga, smärtsamma ben, svullna vrister och fötter är ofta en följd av att blodflöde och lymfcirkulation inte fungerar riktigt bra. Toxiner och slagg stannar kvar istället för att dräneras bort, vilket kan ge svullnad. LPG Endermologie är mycket effektiv för att öka cirkulation och dränage, vilket minskar svullnaden.